Maak eindgebruikerservaringen

meetbaar met Ymonitor 

Ymonitor

Klagende eindgebruikers? Een blame game tussen leveranciers? Geen grip op de performance van uw IT? Creëer inzicht met Ymonitor.

Het functioneren van uw IT is afhankelijk van vele verschillende onderdelen en de uiteindelijke eindgebruikerservaring is opgebouwd uit meerdere lagen. Waar alle individuele componenten voldoende lijken te presteren, kan de eindgebruikerservaring alsnog onvoldoende zijn.

Met Ymonitor meet u de beschikbaarheid en performance van uw IT-omgeving vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De handelingen van een eindgebruiker, zoals het openen van de applicatie of het bestellen van een product, worden gesimuleerd vanaf verschillende locaties en continu gemeten. Resultaten worden getoond in uw persoonlijke dashboard zodat u 24/7 inzicht heeft in het functioneren van uw IT.

Voor alle typen applicaties en ontsluitingen
Metingen vanuit verschillende locaties
One single point of truth

Hoe werkt het?

https://youtu.be/bftJBQtt0b0

Klanten

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Contact

Benieuwd wat Ymonitor voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact met ons op voor een demo of meer informatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze klanten vonden ons via:

Applicatie testenApplication monitorIT Operations AnalyticsMonitoring softwarePerformance testApplicatie managementTechnisch applicatiebeheerITOA

Benchmark

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

Vraag een benchmark aan