Whitepapers

Meten is weten, toch…?

Ondervindt uw organisatie IT-problemen? En blijven de IT-afdeling, leveranciers en medewerkers elkaar de schuld geven, maar weet niemand waar de kern van het probleem zich bevindt? Dan biedt end-to-end ketenmonitoring uitkomst. In dit whitepaper leggen wij uit waarom.

>>

 

IT Operations Analytics: van achteruitkijkspiegel naar glazen bol

Bent u als CIO of IT-manager op zoek naar manieren om uw IT-landschap beter voorspelbaar en beheersbaar te maken? Met behulp van IT Operations Analytics (ITOA) zet u de volgende stap naar controle over IT. In dit whitepaper laten we u kennis maken met het ITOA-concept. 

>>

How Evolven Blended Analytics is helping transforming IT efficiency and value

Ymor biedt een ‘IT Operations Analytics Framework’ met daarin diverse softwareproducten waarmee u stappen maakt richting voorspellend IT-beheer. Een onderdeel hiervan is de software van Evolven waarmee alle changes en configuraties in uw IT-omgeving worden bijgehouden en geanalyseerd. Op basis van trendanalyses kunnen automatische alerts worden getriggerd bij risicovolle wijzigingen, zodat incidenten voorkomen kunnen worden.

>>

Geautomatiseerd Performance Testen

In veel ontwikkeltrajecten worden performance problemen pas laat ontdekt, waardoor ze – onnodig – veel tijd en geld kosten om op te lossen. Door de performance van een applicatie, net als de functionele vereisten, continu te toetsen gedurende het traject kunnen eventuele problemen gericht en kostenefficiënt worden opgelost. In dit whitepaper leest u wat de basisvoorwaarden zijn om performance testen te automatiseren, hoe het werkt en wat het u oplevert.

>>

Meer weten? 

 

Neem contact op