Website performance test

Website performance testBij de ontwikkeling van applicaties en websites wordt in eerste instantie vooral naar de functionaliteiten gekeken. Een cruciaal onderdeel is echter ook de performance van de software en de website: wanneer deze onvoldoende is, kan immers geen optimaal resultaat behaald worden. Wanneer er geen website performance test is uitgevoerd voor de livegang, kan dit vervelende gevolgen hebben. Bij onvoldoende performance zijn eindgebruikers ontevreden, moeten er hoge kosten gemaakt worden voor het oplossen en is er vaak sprake van imagoschade.

Dit alles kan eenvoudig voorkomen worden met een website performance test. Ymor is gespecialiseerd in dit soort testen, die ook gedurende het ontwikkelproces al kunnen worden ingezet. Ook biedt Ymor een objectieve analyse, zodat u precies weet waar u staat en waar nog winst te behalen valt in de performance. Naast de website performance test, richt Ymor zich tevens op soortgelijke testen in het ontwikkelproces van applicaties. Dit geldt voor de ontwikkeling van nieuwe websites en applicaties, maar ook voor releases op bestaande omgevingen en producten.

De website performance test die Ymor voor u uitvoert, biedt u de mogelijkheid proactief te handelen en daarmee een goede performance van het uiteindelijke product te waarborgen. Meten is immers weten. Bespaar dus op termijn en laat Ymor periodiek of eenmalig een website performance test uitvoeren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Systeem testen

De website performance test is één van de diensten van Ymor. Ook het valideren van systemen en applicaties behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kan het gaan om nieuwe omgevingen, maar ook om bestaande systemen of applicaties. Wilt u weten hoe uw systeem presteert, waar de knelpunten zitten en hoe u meer uit uw IT-omgeving kan halen? Wij helpen u graag met systeem testen.

Systeem testen is een breed begrip, waarbij Ymor zich voornamelijk richt op het toetsen van applicaties en software. Hiervoor worden loadtesten, stresstesten en duurtesten ingezet. Het resultaat is een heldere analyse waarbij eventuele performance problemen duidelijk in kaart worden gebracht. Door een directe domeinbepaling kunt u snel en adequaat handelen en de performance verder optimaliseren.

Laat u adviseren

Systeem testenVoor systeem testen en een website performance test kunt u terecht bij Ymor, uw IT-specialist voor het valideren, monitoren en troubleshooten van software en websites. Vanzelfsprekend is elke IT-omgeving anders, daarom bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor uw situatie.

Om nader kennis te maken en advies in te winnen, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Uiteraard kunt u ons ook contacteren voor meer informatie.

Gratis adviesgesprek

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.