Technisch applicatiebeheer

Technisch applicatiebeheer
Succesvol applicatiebeheer is van cruciaal belang voor het functioneren van uw IT-omgeving. Met goed beheer, kunnen incidenten voorkomen worden, kan nieuwe software snel en succesvol geïmplementeerd worden en belangrijker nog, er is altijd inzicht in hoe de applicatie presteert. Ymor heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van technisch applicatiebeheer met als doel een stabiele en wendbare IT-omgeving.

Ymor optimaliseert het technisch applicatiebeheer door monitoring in te richten op de meest bedrijfskritische applicaties. Hierbij kan preventief te werk worden gegaan door vooraf al te valideren of de prestaties van de applicatie na livegang voldoen aan het gewenste niveau onder de gewenste belasting. Ook kan ten behoeve van succesvol technisch applicatiebeheer continue monitoring worden ingericht. Hierbij wordt 24/7 gemonitord op een stabiele performance. Bij een verslechtering kan proactief gehandeld worden waardoor grotere incidenten voorkomen worden.

Kortom, voor een stabiele en efficiënte IT-omgeving is technisch applicatiebeheer een must. Ymor toont u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Laat u adviseren door één van onze experts.

Gratis adviesgesprek

 

Technische ondersteuningTechnical applicationmanagement

Ymor is als performance specialist gericht op het valideren van applicaties, het monitoren van IT-omgevingen en het troubleshooten van incidenten. Door uw technisch applicatiebeheer optimaal in te richten, kunt u uw gehele (digitale) werkproces optimaliseren, stabiliseren en verbeteren.

Door uw technisch applicatiebeheer te optimaliseren maakt Ymor het mogelijk uw IT-omgeving zo stabiel en wendbaar mogelijk te maken. Dit betekent onder andere dat bij het updaten, onderhouden en uitvoeren van changes binnen uw IT-omgeving, risico’s beheerst kunnen worden. Het optimaliseren van uw technisch applicatiebeheer gebeurt onder andere door het proactief monitoren van de performance van uw applicaties, waardoor grote incidenten en klagende eindgebruikers kunnen worden voorkomen. Ook helpt dit bij de domeinbepaling van eventuele incidenten binnen het applicatielandschap.

Elke IT-omgeving is anders. Daarom bespreken wij graag met u wat Ymor in uw situatie kan betekenen op het gebied van technisch applicatiemanagement. Maak daarvoor geheel vrijblijvend een afspraak. Onze specialisten staan voor u klaar en denken graag met u mee. Direct meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)30 – 602 11 49.

Afspraak maken