Software testenSoftware testen

Ymor is dé partner als het gaat om onafhankelijk software testen. Het belang van software testen is evident: goed werkende software zorgt immers voor continuïteit en efficiëntie van uw bedrijfsprocessen. Door het functioneren van uw software vooraf te valideren werkt u aan een optimaal werkende en voorspelbare IT-omgeving.

Als specialist op het gebied van IT Operations Analytics (ITOA) ondersteunt Ymor u hierbij met een framework van voorgeselecteerde producten en diensten. Of het nu gaat om loadtesten, stresstesten of continue monitoring, Ymor heeft alle tools in huis voor het testen van uw software. Daarnaast helpt Ymor uw IT-omgeving beter beheersbaar te maken door van reactief naar preventief beheer te gaan. Eventuele verstoringen kunnen op deze manier voorkomen worden of tijdig worden opgelost. Wilt u meer weten over software testen met Ymor? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend adviesgesprek

Valideren, troubleshooten en monitoren

Software test

Onze producten en diensten zijn flexibel in te zetten voor een optimale aansluiting bij de doelstellingen van uw organisatie. Het dienstenaanbod is verdeeld in drie categorieën::

  • Validatie: Met diverse tools kan Ymor uw (nieuwe) applicatie testen op de gewenste belasting en performance. Afhankelijk van uw vraag wordt gekozen voor de tool die daar het beste bij aansluit. Ymor creëert inzicht in de prestaties van uw applicaties en software met stresstesten, continuous loadtesten en duurtesten.
  • Monitoring: Heeft uw organisatie baat bij continue monitoring van de IT-omgeving? Ymor kan 24/7 de performance en beschikbaarheid van uw applicaties monitoren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen Ymonitor software en/of software van derden. Van eindgebruikersmonitoring tot monitoring van werkplekken of logfiles. Heeft u meer behoefte aan diagnostische monitoring of change- en configuratiemanagement? Ook dan ondersteunt Ymor u graag.
  • Troubleshooting: Ervaart u problemen of storingen in uw applicatie of IT-keten? Wij helpen u de oorzaak op te sporen en – indien gewenst – te verhelpen met de Troubleshoot. Het functioneren van de gehele IT-keten brengen wij in kaart. Zo vinden wij een structurele oplossing om disfunctioneren in de toekomst te voorkomen.

Vrijblijvend advies software test

Wilt u ook een betrouwbare, wendbare, veilige en effectieve IT-omgeving? Ymor kan u helpen de juiste software test uit te voeren om uw IT-omgeving beheersbaar, veilig en wendbaar te maken. Wij helpen u de regie over uw IT in handen te nemen en maximaal resultaat te behalen. Neem contact op voor een software test consult door onze specialisten!

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.