Senior lead developer

Bedenk en ontwikkel als senior lead developer perfecte applicaties die de drijvende kracht vormen van de dienstverlening van Ymor.

Bij Ymor willen wij graag voorop blijven lopen op het gebied van software en daar hebben we ook jou voor nodig! Jij bent, als senior lead developer, verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van nieuwe software applicaties. Hiermee zorg jij ervoor dat de performance van complexe ICT omgevingen bij de klanten van Ymor geoptimaliseerd en beheert blijft. Vanaf de klant en vanuit Ymor komt input en feedback en dit neem jij mee om samen met je collega’s weer nieuwe features te bedenken. Jij hebt al veel ervaring, onder meer met Java, en aan jou de taak om de minder ervaren collega’s te coachen. Dankzij jou heeft Ymor straks de perfecte software voor de klanten. Als succesvolle senior lead developer zet jij jouw expertise in bij het:

 • Ontwikkelen en aanpassen van de software binnen de dienstverlening van Ymor.
 • Meedenken over de huidige methoden en technieken en stel je verbeteringen voor.
 • Coachen en begeleiden van de rest van het DevOps team door kennis en enthousiasme.
 • Strategisch meedenken en meesturen obv de ontwikkelingen bij de klanten, de markt en binnen Ymor.

Vier jij samen met ons het 15-jarig jubileum komend jaar?

Ymor is dé autoriteit op het gebied van IT Operations Analytics (ITOA) in Nederland. We zijn een snelgroeiende en innovatieve dienstverlener uit Utrecht die de Nederlandse top 500 organisaties helpt bij het verbeteren van de prestaties van complexe ICT-omgevingen met als doel ‘ontzorgen’ van de eindgebruiker.  Ymor werd in 2003 opgericht en na jarenlang bouwen, innoveren en groeien heeft dit inmiddels geleid tot 5 FD Gazellen Awards en top 500 organisaties, die de dienstverlening met gemiddeld een 8 hebben beoordeeld afgelopen jaar. Dagelijks werken zo’n 80 professionals aan het optimaliseren van IT-omgevingen bij onze klanten. Door het gebruik van slimme software en de inzet van specialistische kennis zijn wij in staat de IT van bedrijven met 50% te verbeteren. Ymor geeft jou bij elke functie de ruimte om nog wat extra’s te doen als je daar behoefte aan hebt. We houden elkaar scherp, maar staan altijd voor elkaar klaar. Ambitie, resultaat, innovatie, kwaliteit, bereidheid en betrouwbaarheid staan altijd voorop.

We staan met open armen klaar

In Utrecht Papendorp wordt een stoel voor jou warm gehouden. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Jouw ploeg bestaat momenteel uit 11 collega’s. Vrijheid voor ondernemerschap staat centraal in het team en er hangt een informele sfeer. De 80 collega’s bij Ymor kennen elkaar allemaal. Je krijgt de vrijheid van je manager om jezelf te ontwikkelen en je kunt je rol naar eigen wil invullen. Als je het leuk vindt om ook de rol van Scrummaster op je te nemen, of je rol te combineren met tester- activiteiten, kan dit ook. Het hoeft natuurlijk niet.

Het mooie wat Ymor jou biedt (o.b.v. 40 uur):

 • Flexibele werktijden en thuiswerken in overleg.
 • Een pensioenregeling.
 • Markt conforme salaris
 • 24 vakantiedagen.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Volop trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Een laptop van de zaak.
 • Een bonusregeling van 5%.

Heb jij de skills die wij zoeken?

Het lukt jou om het team te enthousiasmeren vanuit jouw passie voor het vak. Als het gaat om inhoud vind je het leuk om je bergen technische kennis te delen. Je bent nieuwsgierig aangelegd en met jouw spontaniteit lukt het om mensen mee te krijgen in jouw ideeën. Jij vindt het leuk om je visie te delen en om te blijven innoveren. Naar onze Zeepkistborrels kijk jij dan ook zeker uit, want daar krijg jij de nieuwe ontwikkelingen mee. Wanneer er beslissingen genomen worden in het team, krijg jij met jouw enthousiasme alles voor elkaar. Daarnaast heb je:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
 • Zeker zo’n 7 à 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij bijvoorbeeld een software-organisatie of consultancypartij.
 • Bij voorkeur eerder met Java (Spring) gewerkt en kennis van Scrum- en Agile-methodieken.

Wil jij nu al niets anders meer?

Moet en zal jij deze functie vervullen als senior lead developer? Wacht dan niet langer en overtuig ons ook met jouw sollicitatie! Jij krijgt ook de mogelijkheid om een dagje mee te lopen als je verder komt in de sollicitatieprocedure.

Stuur jouw Cv & motivatie naar onze HR Manager, Amanda van den Bergh, via: avdbergh@ymor.nl.

 

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Geïnteresseerd? 

Solliciteer direct