Monitoring software

Elke IT-afdeling wenst volledig inzicht in haar IT-omgeving om zo een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Volledige grip en controle lijkt echter vaak onmogelijk. Bij Ymor kunt u terecht met al uw vragen over het inzichtelijk maken en optimaliseren van een IT-omgeving. Ymor maakt gebruik van verschillende monitoring software, elk met haar eigen specifieke kenmerken.

Denkt u aan eindgebruikersmonitoring, diagnostische monitoring, werkplek monitoring en change en configuratie monitoring software. Afhankelijk van uw doelstellingen biedt Ymor met slimme software en specialistische kennis verschillende inzichten in uw IT-omgeving waar u mee verder kunt. Benieuwd naar de maatwerkoplossingen van Ymor? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Keten Meten

Creëer inzicht met APM software

De monitoring producten vallen onder Application Performance Management software, ofwel APM software. Met name de combinatie van diverse producten en dus verschillende inzichten, biedt een toegevoegde waarde bij het monitoren, analyseren en optimaliseren van uw gehele IT-omgeving. Ymor maakt de vertaalslag van enkel het monitoren van applicaties naar het verzamelen van zoveel mogelijk data uit diverse bronnen.

Vervolgens wordt deze data gecombineerd met data uit APM software en worden analyses uitgevoerd. Door de monitoring software in te zetten krijgt u volledig inzicht in de gehele IT-omgeving. Problemen kunnen bij de kleinste afwijking in de data worden herkend en direct worden opgelost voordat uw eindgebruikers hinder ondervinden.

Kortom, met de implementatie van monitoring software van Ymor bent u altijd op de hoogte van de performance van uw applicatie en eventuele wijzigingen in uw IT-landschap.

Werken met monitoring software

De APM software die de gehele IT-omgeving inzichtelijk maakt is geavanceerd, waardoor het van belang is voldoende kennis in huis te hebben om alle informatie op de juiste wijze te interpreteren en de juiste actie ondernemen. Een voorbeeld van een succesvol project waarbij de monitoring software een belangrijke rol speelde is de samenwerking met Enexis.
Bekijk case Enexis

EnexisEnexis houdt zich dagelijks bezig met het onderhoud en beheer van het gas- en elektranetwerk in diverse delen van Nederland. Ymor is sinds 2012 partner van Enexis bij het optimaliseren van ICT ketens in de vorm van Ketenbewaking. In een samenwerking tussen Enexis, KPN en Ymor zorgen wij ervoor dat monteurs te allen tijde beschikking hebben over een geautomatiseerde storingsketen. Zo krijgen zij op efficiënte wijze werkorders binnen die zij vervolgens direct kunnen verwerken. Ymor bewaakt twee belangrijke applicaties voor Enexis, waarbij men proactief kan reageren op afwijkingen. Op deze wijze kunnen klanten snel worden geholpen en is in veel gevallen al een start gemaakt met het oplossen van een verstoring voordat een monteur of gebruiker onregelmatigheden merkt. Deze vorm van Ketenbewaking draagt bij aan het leveren van uitstekende service en kwaliteit aan klanten.

Heeft u last van verstoringen in uw IT-omgeving en wilt u deze optimaliseren? Neem dan vrijblijvend contact of en maak een afspraak met onze specialisten.

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.