Bewaak uw IT door continue monitoring

Volledige grip en controle op uw complete IT-omgeving lijkt bijna onmogelijk. Eindgebruikers klagen over traagheid, de business over hoge IT-kosten, de marketing over imagoschade en ondertussen wijzen uw leveranciers naar elkaar. De infrastructuur is complex en de kwaliteit van uw IT is afhankelijk van tientallen factoren.

Al 13 jaar helpt Ymor organisaties met deze complexe vraagstukken. Afhankelijk van uw doelstellingen en de geïdentificeerde problematiek kan Ymor verschillende typen monitoring inzetten. Dit kan eigen software of software van derden zijn (de Gartner leaders en ‘Cool Vendors’):

Eindgebruikersmonitoring met Ymonitor

Door uw IT-keten in productie continu en realtime end-to-end te monitoren krijgt u grip en controle op de prestaties van uw keten. U weet precies wat een eindgebruiker ervaart, wanneer er onbeschikbaarheid is of dreigt, en welke trends er zijn.
Lees meer

Business Proces Monitoring met Yprocess

Bedrijfsprocessen bestaan uit verschillende onderdelen. Door niet alleen de individuele onderdelen te monitoren, maar ook het proces over deze onderdelen heen, krijgt u inzicht in het verloop van het proces. Worden alle stappen doorlopen? Wat is het volume? En waar treedt de eventuele vertraging op?
Lees meer

Werkplekmonitoring met Nexthink

Het realtime inzichtelijk maken van wat individuele gebruikers op hun werkplek doen en ervaren, geeft u grip op afwijkend gedrag, een vermindering van servicetickets en de mogelijkheid tot snelle kostenbesparing.
Lees meer

Change & configuratie management met Evolven

Welke wijziging of welke instelling is debet aan een verstoring? Door alle beschikbare monitoringdata te verzamelen en slim te combineren kunt u risico’s identificeren en incidenten voorkomen.
Lees meer

Log monitoring met Splunk

Door alle logfiles te verzamelen over wat er binnen uw IT-omgeving gebeurt, ontstaat zeer waardevolle data. Het omzetten van deze ‘big data’ naar informatie maakt dat u oplostijden kunt verkorten en processen kunt optimaliseren.
Lees meer

Diagnostische monitoring met Dynatrace

Om de oorzaak van performance problemen of onbeschikbaarheid te achterhalen kan tot op codeniveau onderzocht worden waar het probleem ligt. Door goede diagnostiek kunnen issues structureel opgelost worden.
Lees meer

Onze klanten vonden ons via:

Application monitorIT Operations AnalyticsMonitoring softwareApplicatie managementTechnisch applicatiebeheerITOA

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.