IT Operations AnalyticsIT Operatons Analytics

Als IT-manager heeft u soms te maken met zeer complexe IT-landschappen. Om een dergelijk landschap beheersbaar en voorspelbaar te maken kunt u IT Operations Analytics inzetten. IT Operations Analytics betekent dat u de gehele omgeving in kaart brengt door data te verzamelen en deze vervolgens te koppelen aan andere relevante databronnen. Op deze manier behaalt u maximale betrouwbaarheid, wendbaarheid en veiligheid binnen uw IT-omgeving.

Meer grip en controle

Niet alleen organisaties die nog geen of weinig inzicht hebben in de IT-omgeving hebben baat bij IT Operations Analytics. Juist organisaties die al gebruik maken van applicatie performance management kunnen met IT Operations Analytics een belangrijke volgende stap zetten. Een stap die leidt tot (nog meer) grip en controle over de performance. Ymor is hierin een onafhankelijke partner die uw organisatie kan helpen inzicht te geven en oplossingen aan te dragen voor het optimaal functioneren van uw IT-omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Case: Gemeente AmsterdamGemeente Amsterdam

Onze klant Gemeente Amsterdam is een goed voorbeeld van een succesvol project, waarin IT Operations Analytics een belangrijke rol speelt. Deze grote gemeente met maar liefst 14.000 medewerkers maakt gebruik van een selfserviceportal, waarvan zij de beschikbaarheid en prestaties willen behouden en –  indien mogelijk – verbeteren. Deze applicatie stelt werknemers in staat om op eenvoudige wijze een aantal processen in gang te zetten. Hierbij kunt u denken aan het aanvragen van verlof en het uitbetalen van salarissen. Om informatie uit verschillende systemen te koppelen wordt gebruik gemaakt van vijf verschillende applicaties.

Voor het imago van Gemeenste Amsterdam is het van belang dat de portal optimaal functioneert. Want stel u eens voor wat de reactie van medewerkers is op het moment dat de salarissen te laat worden uitbetaald door verstoringen van de applicatie. Ymor heeft de portal uitvoerig getest en vervolgens met behulp van IT Operations Analytics bepaald wat de verbeterpunten van de applicatie zijn. De beschikbaarheid en performance van de portal is op deze wijze preventief getest en leidt daardoor niet tot problemen bij de livegang.

Starten met testautomatisering toolsTestautomatisering tools

Wilt u voor specifieke IT-projecten en softwareontwikkeling een start maken met testautomatisering tools? En ontbreekt het aan de mensen met de benodigde kennis en ervaring? Ook dan is een samenwerking met Ymor een goed idee. Wij werken met specialisten op het gebied van testautomatisering tools. Moderne testers die het gehele project van A tot Z kunnen begeleiden en met alle betrokken partijen samenwerken. Succesvolle testautomatisering start met een teststrategie. Hier werkt Ymor graag vanaf de basis aan mee! Al meer dan 13 jaar werken wij aan de meest complexe vraagstukken op het gebied IT Operations Analytics. Meer weten? Vraag een adviesgesprek aan!

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.