Digital performance management

Digital performance managementWanneer u uw IT-omgeving goed inzichtelijk heeft, kunt u sturen op deze informatie. U ziet eventuele problemen aankomen, u weet in welk domein u de oplossing kunt vinden en u heeft grip op de ervaring van de eindgebruiker. Met digital performance management monitort u alle relevante onderdelen binnen uw IT-omgeving, waarmee het aantal incidenten wordt verminderd en oplostijden verkort worden tot wel 80%.

Een goed presterende IT-omgeving is meer dan alleen een hoge mate van beschikbaarheid. Bij nieuwe releases en updates moet de performance gelijk blijven of verbeteren. Het is daarom van belang om objectieve metingen uit te voeren op de prestaties van de applicatie vóór, tijdens en na een release of update. Hiermee houdt u grip op zowel uw leveranciers als op andere stakeholders.

Om dat te realiseren kunt u bij Ymor terecht voor digital performance management. Juist bij zeer complexe omgevingen, waarin vaak meerdere afhankelijkheden bestaan, is het belangrijk een objectief oordeel te kunnen geven over de performance van uw IT. Wij kijken graag samen met u waarin digital performance management voor u de meeste toegevoegde waarde brengt. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

Hoe werkt digital performance management?

Ymor past digital performance management op uw IT-omgeving toe vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Wij meten vanuit meerdere locaties en met meerdere devices om een zo objectief mogelijk beeld te krijgen van de performance van uw IT. Denkt u aan metingen vanuit uw eigen werkplekken, een datacenter of verschillende kantoorlocaties. Ook mobiele metingen of metingen vanuit de cloud behoren tot de mogelijkheden.

Vooraf bepalen we met u welke stappen in de keten het meest relevant zijn. Deze stappen worden middels een script gesimuleerd en continu opnieuw uitgevoerd. Op basis hiervan krijgt u 24/7 inzicht in wat een eindgebruiker ervaart. Het resultaat wordt aan u gepresenteerd in een gepersonaliseerd dashboard, zodat een duidelijk overzicht is van hoe uw omgeving presteert.

Indien er onverhoopt een probleem ontstaat kunt u hier proactief op reageren. U merkt immers al eerder dan de eindgebruiker dat bijvoorbeeld de responstijd oploopt. Hierop kunnen uiteraard alerts worden ingesteld. Zo kunt u tijdig en adequaat actie ondernemen.

Complexe zaken tot succes leiden

Ymor digital performance managementIT-omgevingen worden steeds complexer terwijl de verwachtingen van eindgebruikers alleen maar stijgen. De omgeving dienst stabiel te zijn en goed te presteren. Met digital performance management houdt u zelf de controle over het functioneren van de omgeving. Hiermee heeft u niet alleen cijfers in handen waarop u kunt sturen, maar ook bij wijzigingen kunt u proactief handelen.

Door de jaren heen heeft Ymor digital performance management succesvol bij diverse grote organisaties met complexe IT-omgevingen. Denkt u aan Nederlandse Spoorwegen, UWV, Eneco en diverse ziekenhuizen en gemeenten. Dankzij de inzet van digital performance management hebben deze klanten grip en controle over hun IT-omgeving en de juiste inzichten beschikbaar om hun eindgebruikers optimaal te bedienen. Ook voor u gaan wij graag aan de slag! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een demo aan.

Contact Demo aanvragen

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.