Configuratiebeheer

Heeft u geregeld verstoringen op uw applicatie of problemen met uw IT-omgeving? Ymor is specialist in applicatie management en kan onder andere ondersteunen met het verbeteren van configuratiebeheer. Maar liefst vier van de vijf incidenten in een applicatie worden veroorzaakt door fouten bij veranderingen en configuraties. In dergelijke situaties is het altijd de vraag: wat is er veranderd en wat zijn de configuratie instellingen?

 

Ymor tilt uw configuratiebeheer naar een hoger plan, waardoor verstoringen binnen uw IT-omgeving direct kunnen worden opgelost of zelfs voorkomen kunnen worden. Bent u benieuwd naar wat configuratiebeheer van Ymor inhoudt? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak.
Vrijblijvende afspraak

Voordelen van applicatie management

Met geavanceerd configuratie en applicatie management verschuift dit naar het verzamelen en analyseren van alle wijzigingen en configuraties binnen uw IT-omgeving. Met behulp van slimme software wordt alle relevante informatie over wijzigingen in uw data, code, capaciteit verzameld en verreikt met informatie uit andere monitoring tools. Vervolgens wordt alle informatie samengevoegd en nauwkeurig geanalyseerd.

Applicatie managementHet resultaat van deze vorm van applicatie management is dat Ymor inzicht geeft in de wijzigingen die de oorzaak zijn van bepaalde incidenten. Op basis van deze informatie wordt tevens in kaart gebracht welke potentiële risico’s wijzigingen en configuraties met zich meebrengen. Op basis van machine learning en anomaly detection wordt afwijkend gedrag binnen uw IT-omgeving direct herkend en kunnen incidenten worden voorkomen. Configuratiebeheer biedt dan ook niet alleen inzicht in het verleden, maar blikt tegelijkertijd vooruit op potentiële risico’s.

Concrete resultaten die u kunt behalen met configuratiebeheer:

  • Tot 35% minder incidenten
  • Tot 50% verkorting oplostijden bij incidenten
  • 25% tijdwinst op time-to-market bij releases
  • 75% minder handmatige werkzaamheden.

Meer over configuratiebeheer

Bij Ymor staan specialisten voor u klaar om te ondersteunen bij het verbeteren van uw IT-omgeving. Benieuwd naar eerdere projecten? Bekijk dan de cases van onder andere Nederlandse Spoorwegen en Thieme Meulenhoff. Voor meer informatie over geavanceerd configuratiebeheer kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Ymor is dagelijks bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)30 – 602 11 49.