Bedrijfsprofiel

Ymor is dé autoriteit op het gebied van IT Operations Analytics (ITOA) in Nederland. Door het gebruik van slimme software en de inzet van specialistische kennis zijn we in staat de IT van bedrijven met 50% te verbeteren. Onze ambitie is hiermee 25% van de top-1000 bedrijven in Nederland te ontzorgen.

Ymor werd in 2003 opgericht door Martin van den Berge. Jarenlang bouwen, innoveren en groeien heeft inmiddels geleid tot vijf FD Gazellen Awards en vele mooie klanten die de dienstverlening met gemiddeld een acht hebben beoordeeld afgelopen jaar. Vanaf oktober 2015 heeft Main Capital een meerderheidsbelang verworven in de organisatie. Met extra ervaring, kennis en kapitaal van Main werkt Ymor onder leiding van Jeffrey Braam en Iman Alipour aan het creëeren van zoveel mogelijk toegevoegde waarde bij onze klanten. In september 2017 heeft Ymor de Deense performance specialist Avenida overgenomen, waarmee opnieuw een strategische stap is gezet om ook de internationale ambities waar te maken.

Team

Onder leiding van de directie werken dagelijks zo’n 70 professionals aan het optimaliseren van IT-omgevingen bij onze klanten. Zij doen dit volgens een aantal gedeelde waarden: betrouwbaarheid, ambitie, bereidheid, resultaat en kwaliteit.

Ymor is altijd op zoek naar nieuw talent: ben jij een gepassioneerde IT-er en wil je werken bij deze bloeiende organisatie? Kijk dan welke mogelijkheden we voor jou hebben.

Meer weten? Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.