Application Performance en Ymor kondigen strategisch partnership aan

Ymor en Application Performance (AP) hebben een strategisch partnership aangekondigd om klanten het best mogelijke inzicht te bieden in de eindgebruikerservaring. Door samen te werken profiteren klanten van de beste oplossingen als het gaat om synthetische monitoring en real-user monitoring.

Het samenbrengen van synthetische monitoring en real-user monitoring

De combinatie van AP’s WebTuna real-user monitoring oplossing met Ymor’s Ymonitor synthetische monitoring oplossing, geeft klanten de mogelijkheid om zowel de daadwerkelijk door gebruikers ervaren performance te meten, als ook een baseline performance en beschikbaarheid van kritische applicaties en diensten vast te stellen.

Over WebTuna

Door het gebruik van real-user monitoring verzamelt en combineert WebTuna de meest belangrijke performance cijfers voor uw business. Data wordt overzichtelijk gevisualiseerd waarmee u inzicht krijgt in performance trends en de mogelijkheid om dieper in te gaan op individuele gebruiker-sessies en pageviews. Met WebTuna kan uw website of intranet verder worden verbeterd en een nog betere gebruikerservaring bieden.Application Performance

WebTuna in het kort:

 • Verzamel gebruikersstatistieken en user-adoption informatie
 • Volg de site performance
 • Volg de eindgebruikerservaring
 • Analyseer trends op de langere termijn
 • Valideer aanpassingen die zijn doorgevoerd
 • Begrijp wat er gebeurt op alle transacties, bij alle users over elke tijdsperiode
 • Bekijk de performance per locatie
 • Analyseer verschillen tussen operating systems, browsers en devices.

Over Ymonitor

Ymonitor gebruikt synthetische monitoring om eindgebruikershandelingen binnen een applicatie te simuleren (zoals het maken van verbinding, inloggen, zoeken, opslaan of downloaden). Op deze manier worden de performance en beschikbaarheid van alle handelingen 24/7 gemeten.

Ymonitor in het kort:

 • Het is synthetische monitoring voor alle applicaties – Ymonitor heeft de flexibiliteit om elk type applicatie te meten, ongeacht de technologie. Of het nu gaat om Windows applicaties zoals Outlook of SAP, een mobiele app, of een applicatie die wordt ontsloten via Citrix XenApp: de performance en beschikbaarheid kan worden gemonitord.
 • Het is een managed-serviceYmonitor wordt geïmplementeerd als dienst, gebaseerd op uw specifieke wensen. Dit maakt het eenvoudig te implementeren, onderhouden en updaten wanneer uw uitdagingen en behoeften veranderen.
 • Het integreert verschillende databronnen Ymonitor maakt het mogelijk om informatie uit meerdere monitoring oplossingen (zoals WebTuna, Nexthink, Dynatrace en AppDynamics) te combineren. Als de oplossing een API heeft of er is programmatisch toegang tot de data, dan kan het in Ymonitor worden geïntegreerd.
 • Het heeft flexibele dashboards en rapportagesYmonitor kan maatwerk dashboards leveren waarin de informatie uit verschillende bronnen wordt gecombineerd. In de rapportages kunt u zelf KPI’s en SLA-afspraken opnemen en deze analyseren.

De twee organisatie en de twee producten vormen samen een toegevoegde waarde door een complete oplossing te bieden voor het krijgen van grip en controle over het functioneren en het gebruik van uw applicatie.

“Het is mij een genoegen aan te kondigen dat Application Performance nu samenwerkt met Ymor en hun Ymonitor oplossing. Ymor en Application Performance lijken erg op elkaar en er is dan ook een natuurlijke synergie tussen de organisaties, beiden bekend om hun kracht in eindgebruikersmonitoring en diepgaand inzicht in complexe IT-systemen.” Aldus Russell Luke, co-founder en Managing Director bij Application Performance Ltd.

Sorry, comments are closed for this post.

Meer weten? Neem contact op:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.