Application performance monitoring toolsApplication performance monitoring tools

Het houden van grip en controle op uw complete IT-omgeving lijkt bijna onmogelijk. Eindgebruikers klagen over traagheid, de business over hoge IT-kosten, de marketing over imagoschade en ondertussen wijzen uw leveranciers naar elkaar. De infrastructuur is complex en de kwaliteit van uw IT is afhankelijk van tientallen factoren. Met behulp van application performance monitoring tools brengt Ymor het functioneren van uw applicatieketens in kaart en worden eventuele verbeterkansen geïdentificeerd.

Optimale performance en efficiency

Al 13 jaar helpt Ymor organisaties met dit soort complexe vraagstukken. Afhankelijk van uw specifieke doelstellingen en de geïdentificeerde problematiek kan Ymor verschillende typen application performance monitoring tools inzetten. Dit kan eigen software of software van derden zijn (‘Gartner’s Leaders’). Ymor verzamelt alle relevante data uit uw IT-omgeving en analyseert deze om eventuele knelpunten uit te lichten. U weet vervolgens precies waar u moet zijn om de performance te optimaliseren voor efficiënte processen en tevreden eindgebruikers.

Meer weten over het inzichtelijk maken van uw IT-omgeving met application performance monitoring tools? Onze consultants praten u graag bij over de mogelijkheden van het valideren, monitoren en troubleshooten van uw IT-keten. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Case: Nederlandse Spoorwegen

Eén van de eerste klanten van Ymor is Nederlandse Spoorwegen (NS). De NS maakt gebruik van een zeer complexe ICT-omgeving, waarvan de Citrix-omgeving een belangrijk onderdeel is. Razendsnel e-mailen, inloggen en het succesvol starten van applicaties heeft een hoge prioriteit en dient op iedere werkplek gelijk te zijn. Om op iedere werkplek de gewenste performance te realiseren is het van belang het functioneren op iedere locatie inzichtelijk te maken.

Ymor is – als onafhankelijke partij – ingeschakeld om application performance monitoring tools voor de NS in te richten. De implementatie is succesvol verlopen waardoor handelingen op de Citrix omgeving nu continu vanuit het perspectief van de eindgebruiker worden gesimuleerd en gemeten. De resultaten worden overzichtelijk in een maandelijkse rapportage opgeleverd en zij maken voortdurende optimalisatie mogelijk.

Meer informatie over application monitorApplication monitor

Ymor kan met een application monitor ook uw organisatie met complexe IT-vraagstukken ondersteunen. De IT-omgeving wordt in kaart gebracht en verbeterpunten geïdentificeerd. Het doel van de application monitor is om voldoende data te verzamelen om op basis hiervan uw IT-omgeving preventief te kunnen beheren. Dit betekent dat knelpunten vooraf getraceerd worden en mogelijk grotere problemen voorkomen. Benieuwd hoe de application monitor van Ymor uw organisatie vooruit kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult over de mogelijkheden.

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.