Applicatie testen

Applicatie testen

Ymor is specialist op het gebied van IT Operations Analytics. Dit betekent dat Ymor als onafhankelijke partner ondersteuning biedt bij het creëren van inzicht in – en het beheersbaar maken van – uw IT-omgeving. Met applicatie testen brengt Ymor in kaart of uw applicatie de gewenste belasting en performance aankan. Het resultaat is een voorspelbare IT-omgeving.

Applicaties zijn onderhevig aan veranderingen en snellere releases worden steeds belangrijker. Updates, nieuwe functionaliteiten, een toename van gebruikers of de overgang naar een ander data center: het moet snel en goed. Helaas kunnen deze veranderingen ook een negatieve invloed hebben op de prestaties, beschikbaarheid en veiligheid van uw applicatie. Met behulp van applicatie testen weet u nog voordat de wijziging of live gang plaats vindt, of uw applicatie de gewenste prestatie levert.

Meer weten over applicatie testen van Ymor? Onze consultants vertellen u graag over de mogelijkheden tot het valideren, monitoren en troubleshooten van uw applicatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Vrijblijvend adviesgesprek

Case: Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Een mooi voorbeeld van een succesvol project waarbij diverse applicatie testen zijn uitgevoerd is die bij onze klant Gemeente Amsterdam. Deze grote gemeente met maar liefst 14.000 medewerkers maakt gebruik van een selfserviceportal, waarvan zij de beschikbaarheid en prestaties willen behouden en –  indien mogelijk – verbeteren. Deze applicatie stelt werknemers in staat om op eenvoudige wijze een aantal processen in gang te zetten. Hierbij kunt u denken aan het aanvragen van verlof en het uitbetalen van salarissen. Om informatie uit verschillende systemen te koppelen wordt gebruik gemaakt van vijf verschillende applicaties.

Voor zowel het imago als efficiënte processen bij de Gemeenste Amsterdam is het van belang dat de portal optimaal functioneert. Ymor heeft verschillende applicatie testen uitgevoerd en aangegeven waar nog winst te behalen viel in de performance van de applicatie. De beschikbaarheid en performance van de portal is op deze wijze vooraf getest en heeft daardoor niet tot problemen geleid bij de livegang.

Verbeteren technisch applicatiebeheer

Technisch applicatiebeheer

Ymor is dé onafhankelijke specialist op het gebied van IT Operations Analytics. Al ruim 13 jaar bieden specialisten ondersteuning aan organisaties met complexe vraagstukken op het gebied van de IT-operations. Denkt u bijvoorbeeld aan het verbeteren van het technisch applicatiebeheer. Door verschillende test- en monitoringtools in te zetten helpt Ymor u een stabiel en voorspelbaar IT-landschap te realiseren. Vraag advies over technisch applicatiebeheer van Ymor.
Vrijblijvend adviesgesprek

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.