Applicatie management door Ymor

IT-omgevingen worden steeds complexer. Verregaande automatisering, het gebruik van verschillende devices en een grote afhankelijkheid van IT-gestuurde processen, maken dat een goede performance van applicaties onmisbaar is. Een goed functionerende IT-omgeving bespaart kosten en maakt business processen efficiënter. Met een toenemend aantal applicaties en gebruikers, kan applicatie management echter een uitdagende taak worden.

Ymor helpt haar klanten het applicatie management succesvol in te richten en te optimaliseren. Performance problemen worden vroegtijdig geïdentificeerd en verholpen, applicaties worden geoptimaliseerd zodat IT-omgevingen – hoe complex ze ook zijn – stabiel blijven functioneren. U zult gegarandeerd kosten en tijd besparen met de diensten van Ymor. Maak geheel vrijblijvend een afspraak, waarin we u graag meer toelichting geven.

Afspraak maken

Applicatie management diensten

Ymor is gespecialiseerd in het optimaliseren van applicatie management op drie verschillende gebieden. Bij implementaties of migraties van applicaties valideert Ymor de applicatie vooraf om een probleemloze livegang te waarborgen. Hiervoor zet Ymor o.a. stress-, load- en duurtesten in om te bepalen of de performance van de nieuwe applicatie aan het gewenste niveau voldoet.

Na livegang wordt continue monitoring ingezet. Hiermee krijgt het applicatie management handen en voeten en kent uw IT-omgeving een pertinente bewaking. Ook biedt de monitoring duidelijke analyses, waarop u proactief kunt handelen. Hiermee houdt u uw eindgebruikers tevreden, uw leveranciers scherp en uw processen efficiënt.

Naast het proactieve en preventieve applicatie management, is Ymor ook in staat troubleshoots uit te voeren. Bij incidenten stuurt Ymor een team van specialisten dat met behulp van verschillende softwareproducten snel tot de kern van het probleem komt. Het helpt u oplostijden te verkorten en daarmee tijd en geld te besparen.

Ymor demonstreert u graag de mogelijkheden

Application managementBinnen het applicatie management van Ymor zijn veel mogelijkheden en dat demonstreren wij graag aan u. Veel grote klanten gingen u al voor, die door proactief beheer het optimale uit hun software en infrastructuur weten te halen.

Wilt u meer weten over het optimaliseren van applicatie management? Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)30 – 602 11 49 of vraag een vrijblijvende applicatie management demo aan.

 

Demo aanvragen