App optimalisatieApp optimalisatie

Als specialist op het gebied van IT Operations Analytics kunt u bij Ymor onder andere terecht voor app optimalisatie. Het valideren van uw app voor de livegang is altijd de beste weg om direct de beste resultaten te behalen. Maar ook bij tussentijdse wijzigingen, nieuwe releases en updates wordt u ontzorgd met professionele en betrouwbare app optimalisatie testen.

Met het Yvalidate traject wordt u applicatie aan diverse testen onderworpen om in kaart te brengen welke load uw applicatie aankan en hoe de performance van uw app daaronder is. Of het nu gaat om een grote bedrijfsapplicatie of een mobiele app, door gebruikers te simuleren en de performance te monitoren biedt Ymor u concrete handvaten voor app optimalisatie. Wilt u meer weten over app optimalisatie van Ymor? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.
Vrijblijvend adviesgesprek

Wat levert app optimalisatie op?

Het antwoord is eenvoudig: app optimalisatie levert u tevreden gebruikers en meer business op, terwijl het grote financiële schade of imagoschade voorkomt. Door uw app vooraf goed te testen en steeds te optimaliseren voorkomt u dat een applicatie na live-gang onverwacht performance problemen vertoont. Kortom, met app optimalisatie bespaart u geld en tijd.

De producten en diensten van Ymor zijn flexibel in te zetten, afhankelijk van de specifieke doelstellingen die uw (IT-)organisatie heeft. Het dienstenaanbod is verdeeld in drie categorieën:

  1. Valideren
  2. Monitoren
  3. Troubleshooten

Benieuwd hoe Ymor u kan helpen met app optimalisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Systeem testen

Software testen

Met Yvalidate kan Ymor uw systeem testen voor live-gang zodat u kunt verifiëren of uw applicatie de gewenste performance zal leveren in productie. Hierbij maakt Ymor gebruik van verschillende systeem testen. U kunt denken aan (continuous) loadtesten, stresstesten en duurtesten. Met deze systeem testen maakt Ymor door middel van performance monitoring inzichtelijk waar de oorzaak van eventuele performance problemen zich bevindt. Verbeterpunten worden in kaart gebracht en u voorkomt hoge investeringen die u moet doen als de applicatie eenmaal live staat. U ontvangt van de specialisten van Ymor advies op maat voor de optimalisatie van uw applicaties. Neem contact op voor een vrijblijvend consult op het gebied van systeem testen en app optimalisatie!

Hoe presteert uw applicatie ten opzichte van dezelfde applicatie bij collega-organisaties?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.